pondělí 17. října 2016

Kočičí svět

Ahoj všichni!
A je to tu zas - naše kočka je zas úplně poraněná. To z minula se zahojilo, ale včera nám přišla úplně hotová. Strašlivě kulhala, obojek měla špinavý, srst oslintanou. Nějaký kocour jí popral. A už je to podruhé! Jestli se to bude dít opakovaně, nevím, jak to s naší Micinkou bude. Když jsme jí šláhli na tlapku, úplně ječela. Někdo ten zvuk zná. A taky snadno umí rozpoznat druhy kočičího mňoukání. Tohle je úplný brekot.
Mamka jí na tlapičku dala obklad, a ona držela! Jenomže nejhorší na tom je, že ona ani nedošlápne, a už mňouká.
Mysleli jsme, že s ní pojedem na veterinu, ale nakonec jsme nejeli, protože se to zlepšilo, ale zítra možná pojedeme, pokud to bude hodně zlé.
Takže fakt nevím. Pořád se s ní něco děje. Její aktuální stav - přešlapuje a smutně mňouká. Já vím, je to menší zlepšení, ale i tak. Je mi to moc líto. A vůbec nevím, proč to sem píšu. Stejně jí tím nepomůžu.
Takže asi tak.
Vaše Kitty Black Rose

11 komentářů:

  1. To je mi líto. Sama mám zvířátko, sice ne kočku, ale kdyby se Čumáčkovi něco stalo, tak bych to nenesla dobře. Jednou na Vánoce, nebo den před nimi (zhruba) nedělal vůbec bobky. Vím, že pro někoho to může znít divně až směšně. Ale tady jde i o to, že když jsme ho venčili, tak občas běhal kolem stromečku a od toho padali jak jehličky tak i ty stříbrné proužky. I když jsme se ho vždycky snažili hlídat, tak přece jenom by to mohl smíst. Naštěstí byl potom v pořádku. Přeji tvojí kočičce uzdravení. Jinka, víš jaký nebo koho je to kocour?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych pravdu řekla,netuším,jestli to vůbec je nějaká kočka. Může to být i pes...

      Vymazat
  2. Jo, já bych s ní být vámi na tu veterinu zajela. Jinou radu vážně nemám, našim čičinkám se ještě nic takového nestalo, tak přeju, ať je ta vaše zase v pořádku.

    OdpovědětVymazat
  3. My jsme kočičku měli také, ale nic takového se jí nestávalo. Je nám tvojí kočičky líto, určitě na tu veterinu jeďte ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Je mi tvé kočičky moc líto, snad se brzy uzdraví. Radši bych na tu veterinu zajela.

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle znám úplně přesně. Koček máme doma hodně, a pořád mají buť průjem, nebo se kolem ochomítá nějaký sviňácký kocour, nebo mají virózu, nebo prostě něco :(. Já jsem si v tomto ohledu prošla asi největšími stresy a ztráty v životě, takže vím, jaké to je bát se o kočku :(. Radši to nepodceňuj, být tebou, hned jedu na veterinu ;). Oni už jí pomůžou :).

    OdpovědětVymazat
  6. Je mi to líto, chudák kočička. :'( Aby jste měli jistotu, že jí nic není, tak na veterinu zajeďte. Přeji tvé kočičce brzké uzdravení a snad už se jí nic podobného nestane.

    OdpovědětVymazat
  7. very beautiful,like all the posts, I really enjoyed, I would like more information about this..

    Hni Calls Tips


    OdpovědětVymazat
  8. Joj, chúďatko majinké. Dúfam, že sa skoro uzdraví... :( Btw, boli ste s ňou na tej veterine?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí jsme nemusely,protoze už normálně chodila a teď je zdravá.

      Vymazat
  9. Moc tvojí kočičku lituju. Znám to, když kočka (v našem případě kocourek) onemocní, a je to hrozné. Doufám, že se Micinka brzy uzdraví a bude v pořádku.

    OdpovědětVymazat